tiistai 21. toukokuuta 2013

Kaluston päivitys!

Nyt joudun perumaan sanani kun sanoin aiemmin, että tuskin tulen muuta pyörää enää koskaan omistamaan kuin NINERin. Muotoilen toisin, eli tuskin tulen muuta JÄYKKÄPERÄISTÄ pyörää kuin Ninerin omistamaan. Toki Ninerin täysjoustopyörä olisi huikea, mutta pelkkä runko on 1500€.

Kaverini sääli Rajamäen kisojen jälkeen rakkoja käsissäni ja kipeytynyttä persettäni siten, että teki aivan miälenvikasen tarjouksen. Ehtona oli kuitenkin, että kun olen huipulla, niin muistan häntä jossain haastattelussa. :)  Kiitos Anselmo, mutta älä pidätä hengitystä odottaessa. Oikeasti tarjous oli kova ja kaverilla tuo pyörä olisi lojunut vähän turhana. Hän siirtyy itse fiilisteleen paksukaista.

Ajatuksena on, että tekisin ajan kanssa ehkäpä NINERistä täysin jäykän marathon ohjuksen ja uusi täysjoustopeli olisi teknisempiin maastoihin sekä hyppyihin ja pomppuihin joista tykkään myös. Uusi perheenjäsen on tietysti 29 tuumainen.

Pahoittelen sotkuista kuvaa. Kesän myötä tulee varmasti vielä upeitakin pyöräkuvia.

Nyt on kettua edessä ja takana.

Eggbeater

Kalusto vaati jo panoraamakuvausta.

Mahdollista jäykistystä odottava ykköstykki.
 Nyt on kalusto täynnä ja näillä pärjätään ainakin seuraavat kaksi... kuukautta! Noh, aina tämmöinen alla oleva vekotin vielä mahtuisi toki mukaan.



 Innolla odotan, että yötyöputki päättyy parin yön jälkeen ja loma alkaa. Lomalla aion nauttia kesästä perheen kanssa ja hioo kuntoa kohti Jyväskylää ja Tahkoa Maastoon polje- tiimin avulla. Talonrakennusprojektikin saisi kesän aikana vähän liikahtaa eteenpäin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti