tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kuntopäivitys

Tunnollisesti on treenattu Maastoon polje! oppien ja treeniohjelman mukaan. Tällä hetkellä treenejä kertyy viikossa n. 5 kpl, joista osa on kevyitä ja osa raskaita. Harjoittelu sisältää tekniikkaharjoituksia, ylämäkitreenejä, lihaskuntoa, näiden yhdistelmiä sekä itse perus- ja vauhtikestävyyslenkkejä. Olen opetellut nyt myös kovien harjoitusten jälkeen tekemään kevyen palauttavan lenkin matalilla sykkeillä. Tämä on onnistunut jopa polkujen ja pururatojen yhteydessä. Kehon huoltoon olen myös panostanut venyttelemällä ja kohta alkaa hierojalla käynnit taas.

Huikeaa oli huomata kuinka toissalenkillä tuttu rata ( Teivon xcm) taittui 45min. nopeammin kuin viime syskynä. Ehjää harjoittelua ilman selän ongelmia tässä välillä on käytännössä ollut vain tämä kevät. Viime syksyn kuolemalta tuntuneet haastavammat ylämäet (jotka osan talutin silloin) meni heittämällä ylös ja vauhdikkaammat pätkät meni vain lujaa! Alle 2h suoritus asetti tavoitteeksi ensi sykynä runtata tuo kilpailu aikaan 1.45. Kalustona yllä mainitulla lenkillä toimi jäykkäperäinen NINER joka oli nopea. En tiedä johtuiko lenkistä vai mikä, mutta pikkuisen selkä on ollut huonompi nyt viime päivät. Toivottavasti ei mitään pahenemisvaihetta tulossa. Tulehduskipulääkekuuri jälleen aloitettu.

Kaluston suhteen on muutenkin erikoinen tilanne tällä hetkellä, sillä olen tyytyväinen. En tarvitse mitään lisää. No ehkä Cubeen paremmat renkaat, mutta ehkä sitten ennen Tahko mtb:tä, jossa todennäköisesti työkaluna on tuo täysjousto 29" kuutio.

Reilun viikon päästä on vuorossa Laajavuoren mtb- kilpailu, jossa ajan ensimmäisen täyden maratonin, joka tällä kertaa on 63km. Mitään aikatavoitetta ei tuonne ole vaan yritän selvitä kunnialla maaliin. Reitti on kuvailtu teknisesti helpoksi, mutta nousumetrejä tulee haastavista mäistä sen verran (jopa 1500 metriä luin jostain), että 99 kiloisen on parempi olla asettamatta tälle matkalle kummempia aikatavoitteita. Kalustona tässä tapahtumassa toimii NINER.

Video Kohti Tahkoa- treeneistä.



Muc-Off on mun uusi paras kaveri. Pesee myös lattiat pyörän pesun jälkeen.

Thulen teline oli loistohankinta.

Näkymä Kohti Tahkoa treeneistä Mustavuorelta.

Kohti Tahkoa porukka. Kuvasta puttuu kuvaaja sekä yksi ulkomaan matkaaja.

Vaippahousut omasta takaa, pedaaleihin vielä matkaa.

Ojentajatreeniä 8kg:n pojalla.






Edit: Viime syksyn päivitys tuosta yllä mainitusta lenkistä joka meni nyt alta kahden tunnin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti